Zondag is het open dag bij het Saan Museum in Diemen

Heeft u al plannen voor komend weekend? Want zondag is het open dag bij het Saan museum! Er is plezier voor jong en oud te beleven dus kom ook gezellig langs op 21 oktober. U bent tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom aan de Weesperstraat 78-82 in Diemen. De toegang is zoals altijd gratis.

120 jaar geschiedenis

In ons museum komt de 120-jarige geschiedenis van Koninklijke Saan tot leven. Te zien zijn onder meer historische auto’s en kranen, talloze foto’s, oude onderhoudsboeken en gereedschappen van vroeger. Soms wordt er zelfs een rondleiding op de werf gegeven door een (oud)medewerker) en daar is ook het huidige kranenpark te bewonderen.

Museum nog maar 2 keer open dit jaar

Zondag is het open dag maar het Saan Museum heeft dit jaar nog slechts twee open dagen. Buiten aanstaande zondag is het museum alleen nog maar open op 18 november. Dus als het slecht weer wordt, zit u lekker droog in ons museum maar bij mooi kunt u ook prima langs komen met de auto of op de fiets.

Groepen op aanvraag

Het museum is op aanvraag ook voor groepen en vergaderingen beschikbaar. Meer informatie kunt u lezen op de website van het Saan Museum.

Terug naar nieuwsoverzicht