Warner Bros. TV en BlazHoffski verhuisd

In verschillende fasen verzorgde Saan Verhuizingen de kantoor- en ICT-verhuizing van Warner Bros. TV Producties en BlazHoffski Productions van hun gescheiden locaties naar het nieuwe pand aan de Willem Fenegastraat in Amsterdam. De verhuizers hadden hier en daar wel een extra uitdaging omdat het nieuwe pand nog niet helemaal klaar was. Met wat flexibiliteit en improviseren werd de verhuizing toch binnen de tijd en naar volle tevredenheid van de klant tot een goed einde gebracht.

Verhuizing BlazHoffski

Warner Bros. TV Producties en BlazHoffski Productions ontwikkelen, produceren distribueren beide bekende televisieprogramma’s in alle grote genres; entertainment, factual en kwalitatief hoogwaardig drama. Warner Bros en BlazHoffski Productions lieten op industrieterrein Amstel III een compleet nieuw pand bouwen, waar het mediabedrijf naast kantoorruimte ook studio’s en filmzalen heeft gekregen.
Op vrijdag 11 mei betrok BlazHoffski al de benedenverdieping, die op het nippertje voor de verhuizing werd opgeleverd. Saan verhuisde de bureaustoelen, ICT apparatuur en inhoud van kasten en bureaus. De medewerkers van BlazHoffski kregen nieuw meubilair, het achtergebleven meubilair uit het oude pand op IJburg werd door Saan afgevoerd.

Verhuizing Warner Bros.

Ondanks dat het pand nog niet geheel klaar en opgeleverd was, moesten de medewerkers van Warner Bros de week daarna al naar hun nieuwe werkplek verhuizen. Doordeweeks hebben de verhuizers van Saan al flink voorgewerkt en vast de lastige stukken verhuisd. Vrijdag en zaterdag zijn de kantoren, kast-inhouden, montage- en edittafels, geluidsapparatuur, en overige ICT verhuisd. Daar kwam nog een extra uitdaging bij: donderdag ging de lift van het nieuwe pand stuk en deze was pas vrijdagmiddag 15.00 uur weer operationeel en te gebruiken. Gelukkig kon dit worden opgelost met een verhuislift. Deze was al ingezet voor de lastige grote items, en werd ook gebruikt om alle ‘gewone’ verhuisgoederen naar boven te brengen. Uiteindelijk was het verhuisteam van Saan op tijd klaar, en de opdrachtgever dik tevreden!

Heeft u binnenkort ook een kantoor- en ICT-verhuizing en wilt u zich graag vast oriënteren op de aanpak en het benodigde budget? Neem dan contact op met Saan Verhuizingen:

Telefoon: +31 (0)20 – 660 60 75
E-mail: verhuizingen@saan.nl

Wij staan voor u klaar!

Meer informatie op onze website vindt u hier: Saan Verhuizingen

Terug naar nieuwsoverzicht