Uitbreiding van ons wagenpark

Onlangs heeft Stern Trucks een nieuwe Mercedes Actros 5 bij Saan in Tilburg afgeleverd. Dit is weer een mooie investering en uitbreiding van ons wagenpark. Deze Mercedes is, door Hertoghs, voorzien van een opbouw met een 9 tons dHollandia laadklep. Verder is de Actros afgeleverd samen met een System aanhanger die ook voorzien is van een opbouw door Hertoghs.

 

Industriële Verhuizingen

Deze krachtige nieuwe combinatie wordt vanuit onze vestiging in Tilburg ingezet bij de activiteit Industriële Verhuizingen. Het gaat o.a. om het verhuizen van zware machines, het vervoer van zware heftrucks en het aan- en afvoeren van ander zwaar materieel in Nederland en internationaal. Afgelopen dagen maakte hij de eerste buitenlandse rit voor de levering van een MRI in Alès, Zuid Frankrijk.

Technische gadgets

Dit is alweer de 3de Actros, type 2542LENA met een dergelijk opbouw, die in stroomt bij Saan ter uitbreiding van ons wagenpark. Maar dit is onze eerste Actros 5 en dat betekent dat deze auto voorzien is van de nieuwste technische snufjes. Zo heeft deze auto bijvoorbeeld geen spiegels meer maar camera’s. Verder is er ook geen ouderwets dashboard maar heeft deze Actros een led-display met touchscreen i.p.v. schakelaars.

Safety first

Uiteraard is de Mercedes-Benz niet alleen voorzien van bovenstaande technische gadgets maar ook van de maximaal te bestellen veiligheidsvoorzieningen voor de chauffeur, safety first. Verder is gekozen voor de grootste mogelijk cabinevariant, standairco, standkachel en alles wat men nog meer kan verwachten van zo’n auto.

Investeren in de toekomst

Deze investering is gemaakt ter uitbreiding van ons wagenpark maar ook om het wagenpark ‘up to date’ te houden zodat Saan goed voorbereid is op de toekomst. Onze eigen Technische Dienst zorgt natuurlijk voor het juiste onderhoud van het gehele Saan-wagenpark. Elke nieuwe trekker, oplegger of kraan krijgt daarom altijd eerst een grondige technische inspectie voordat hij goedgekeurd wordt, de werkplaats uit kan en de weg op gaat. Op naar veel veilige kilometers!

Terug naar nieuwsoverzicht