Saan website vernieuwd!

Een frisse start van 2018 met een nieuwe Saan-website! Koninklijke Saan is in een moderner online-jasje gestoken, dat beter past bij de uitstraling van het bedrijf en zijn cultuurwaarden: Toegankelijk, Optimistisch, Daadkrachtig, Bewust en Resultaatgericht.

Na een pitch waarbij vier partijen werden uitgenodigd om mee te doen, werd het ontwerp gekozen van het Boodschapbureau. Het ontwerp van deze partij sprak het meeste aan qua vormgeving en boodschap. Het bureau koos ervoor om onze dienstverlening heel persoonlijk in beeld te brengen. Tenslotte draait het maar ten dele om het materieel dat wij in huis hebben, het gaat vooral om de mensen van Saan. Zij zijn het die naar de klant luisteren, zijn wensen vertalen, zijn project uitwerken, voorbereiden en uitvoeren. Zij zijn het die het verschil maken voor onze klanten. Maar bovenal draait het bij ons natuurlijk om de klant, en ook dat is op de nieuwe website duidelijk te zien. Op de projectenpagina’s, die op de nieuwe website zijn toegevoegd, zijn de mooie projecten te zien die wij voor onze klanten mogen uitvoeren!

Uiteraard voldoet de nieuwe website aan alle moderne eisen. De responsive site is op alle devices – pc, laptop, tablet en smartphone – goed te bekijken. Het aantal pagina’s is ten opzichte van de oude website teruggebracht en daardoor navigeert de website een stuk prettiger. Contactgegevens zijn beter vindbaar, op elke pagina zijn mogelijkheden om informatie aan te vragen. De website past daarmee goed bij de Saan cultuurwaarden en onze nieuwe slogan: Gewoon goed geregeld!

Terug naar nieuwsoverzicht