Bezoek ons op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

U vindt ons in hal 2

Drie dagen lang, van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 januari 2018, staat Jaarbeurs Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Net als vorig jaar is Koninklijke Saan ook dit jaar aanwezig. Wij presenteren onze dienstverlening op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer en ontvangen u graag om bij te praten of voor een nadere kennismaking! Onze stand bevindt zich in hal 2, standnummer H100. Bij voorregistratie is de toegang geheel gratis. U bent van harte welkom!

Tijdens deze 20ste editie van de vakbeurs verwacht de organisatie weer tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken. De beurs biedt professionals in o.a. het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en de overheid een breed scala aan producten en diensten. Ons beursteam vertelt u graag meer over de facilitaire diensten van Saan.

Naast een gevarieerde beursvloer en activiteiten van vele exposanten kunnen de bezoekers 64 verschillende symposia en themapresentaties bijwonen. Verder kunnen zij terecht op het noviteitenplein voor de laatste ontwikkelingen uit de sector, waaronder alle deelnemers aan de FGNoviteitenprijs 2018. De winnaar van de 8ste FGNoviteitenprijs wordt hier bekend gemaakt.

Terug naar nieuwsoverzicht