Saan kiest voor focus op Industriële Verhuizingen, Kraanverhuur en Projectlogistiek

Saan bouwt activiteit Verhuizingen af

Saan kiest voor focus op Industriële Verhuizingen, Kraanverhuur en Projectlogistiek en bouwt activiteit Saan Verhuizingen af.

De afgelopen jaren is de verhuismarkt compleet veranderd door de komst van bijvoorbeeld het nieuwe werken. Daarnaast spelen digitalisering en de hoeveelheid nieuwe intreders in de markt een grote rol. Saan heeft daarom haar bestaansrecht in deze markt opnieuw herijkt.

Omdat de activiteit Verhuizingen al enige tijd niet langer de (financiële) basis van het huidige bedrijf Koninklijke Saan vormt is besloten deze activiteit af te bouwen. In de activiteiten Industriële Verhuizingen, Kraanverhuur en Projectlogistiek kan Saan haar meerwaarde nog steeds goed laten zien en daarom is besloten om hier de komende jaren de focus op te leggen. Daarnaast richt Saan zich op het digitale verhuurplatform Rentyourcrane.nl en verdere uitbreiding van de activiteit Saan Trucking.

Alle medewerkers die bij Saan Verhuizingen werkzaam zijn wordt een alternatief aangeboden binnen andere Saan-bedrijfsonderdelen. Saan draagt uiteraard ook zorg voor een correcte afhandeling van lopende verhuisopdrachten en contracten van opdrachtgevers.

De directie van Saan is ervan overtuigd dat hiermee een juiste stap wordt gezet in de verdere ontwikkeling van het bedrijf en ziet met haar medewerkers uit naar de toekomst.

Terug naar nieuwsoverzicht