Sa4 en Saan slaan handen ineen op Opkikkerdag!

Achter de schermen zijn we er al een poosje mee bezig: een Opkikkerdag, mogelijk gemaakt door Stichting Sa4 en Koninklijke Saan. Morgen is het dan eindelijk zover! Dan vinden er 20 (!) Opkikkerdagen tegelijkertijd plaats. 20 gezinnen, waarvan één van de kinderen langdurig ziek is, krijgen een dag vol verrassingen aangeboden, zodat ze al hun zorgen even kunnen vergeten. Voor al deze gezinnen is er door Stichting Opkikker een programma op maat samengesteld. Naast financiële steun, steken Stichting Sa4 en Saan zelf hun handen uit de mouwen als vrijwilliger en zullen zij deze gezinnen de dag van hun leven bezorgen!

Over stichting Opkikker

Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. Dit is precies waar Stichting Opkikker bij helpt. Met een keten van kracht zetten medewerkers en vrijwilligers elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan. Want tegenover ieder persoon die aandacht krijgt, staat bij Stichting Opkikker iemand die aandacht geeft.

Over stichting Sa4

Het initiatief voor sponsoring en actieve deelname van deze speciale Opkikkerdag kwam vanuit Stichting Sa4, de goede doelenstichting van de familie Saan. Deze ANBI stichting is opgezet door Joop en Irma Saan, hun drie dochters, zoon en partners. De familie wil graag een steentje bijdragen aan mooie en bijzondere doelen, die hen na aan het hart liggen. Het werven proberen zij altijd op een originele manier te doen, op manieren die zij leuk vinden. Dus door ook vooral zelf actief een steentje bij te dragen.

Saan: maatschappelijk betrokken

Het ruim 120-jarige Saan is al van oudsher een maatschappelijk zeer betrokken familiebedrijf dat door de jaren heen vele goede doelen en projecten heeft gesteund. Jaarlijks wordt een substantieel deel van de omzet ter beschikking gesteld aan mooie en maatschappelijk belangrijke initiatieven. Sinds de oprichting van de Stichting Sa4, doneert Saan een groot deel hiervan aan de stichting. Daarnaast steunt Saan nog veel projecten in natura, dus door het ter beschikking stellen van materieel.

Een mooie Opkikkerdag!

Tijdens de Opkikkerdag van vandaag zullen de leden van stichting Sa4 en een groep Saan-medewerkers de gezinnen begeleiden en zorgen dat het hen aan niets ontbreekt. Uiteraard is er ook Saan-materieel met enthousiaste bemanning op deze dag aanwezig en worden kinderen verrast met leuke activiteiten in en rondom het materieel!

Terug naar nieuwsoverzicht