Onze kranen

Voor elke hijsklus heeft Saan de hijsoplossing. Wij verhuren mobiele telekranen, torenkranen en minikranen, uiteraard bemand door de leukste machinisten van Nederland, die zeer vakkundig en gedreven zijn. Daarnaast verhuren we bakwagens en trekkers met autolaadkranen. Doorlopend investeren we in nieuwe en schonere technieken. Ons kranenpark is zeer modern en onze technische dienst houdt alle kranen in topconditie. Dat geldt ook voor al het bijgeleverde hijsmateriaal zoals hijsbanden, kettingen, stroppen, etc. Deze onderdelen inspecteren we dagelijks en laten we periodiek keuren.

Mobiele telekranen

Voor het uitvoeren van hijswerkzaamheden kunt u bij Saan terecht voor een uitgebreid assortiment mobiele telekranen, wegterreinkranen en autokranen, van klein tot groot. Hebben wij een specifieke telekraan zelf niet in ons pakket? Ook daar heeft u geen omkijken naar, want die organiseren we dan graag voor u via een van onze betrouwbare partners. Bel ons met uw aanvraag, wij regelen het gewoon goed voor u. Wilt u liever eerst even overleggen met een van onze specialisten om te bekijken welke kraan u precies nodig heeft? Dat kan uiteraard ook: onze specialisten adviseren u met plezier telefonisch, maar komen indien nodig gewoon even bij u langs om de situatie te bekijken om tot het beste advies te komen.

Direct kranen bestellen

Bestel direct online

Bel ons in Diemen

+31 (0)20 – 660 60 60

Of bel ons in Tilburg

+31 (0)13 – 462 00 40

Mobiele torenkanen

Onze mobiele torenkranen zijn razendsnel op- en af te bouwen. Doordat ze zo wendbaar zijn, lenen ze zich perfect voor werkzaam- heden op krappe locaties, zoals bouwprojecten in de binnenstad. Saan biedt u een ruim assortiment aan torenkranen, met verschillende gieklengtes en haakhoogtes. De gieklengtes van deze kranen variëren van 33 tot 65 meter, de haakhoogtes van 23 tot maar liefst 94,4 meter. Een aantal van onze kranen draait ook op bouwstroom, waarmee wij bijdragen aan de beperking van CO2-uitstoot tijdens bouwprojecten. Direct een mobiele torenkraan bij ons bestellen, of wilt u advies over de juiste kraan? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Wist u al dat wij niet alleen de leukste kraanmachinisten van Nederland hebben, maar ook de leukste mobiele torenkraan? Onze Giraffe, een Liebherr MK140 trekt op elke opdracht veel bekijks. Wij stellen deze kraan – die met een maximale haakhoogte van 94,4 meter trouwens ook de langste nek van Nederland heeft – in dit filmpje graag aan u voor!

Direct kranen bestellen

Bestel direct online

Bel ons in Diemen

+31 (0)20 – 660 60 60

Of bel ons in Tilburg

+31 (0)13 – 462 00 40

Minikranen

Handige kleine krachtpatsers, dát zijn de minikranen die wij verhuren. Ze zijn moeiteloos naar krappe locaties te manoeuvreren. Ook bij inpandig hijswerk kunnen ze gemakkelijk uit de voeten, een aantal van onze minikranen past zelfs door een normale deuropening. Minikranen zijn op afstand te bedienen en functioneren zowel op een dieselmotor als op een schone en stille elektromotor. Bovendien zijn ze uitgerust met non-marking rupsbanden, zodat ze geen sporen achterlaten. Ideaal voor ruimtes met kwetsbare vloeren of waar hoge eisen worden gesteld aan het materieel, zoals kantoorruimtes, ontvangstruimtes in ziekenhuizen, cleanrooms, etc. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Direct kranen bestellen

Bestel direct online

Bel ons in Diemen

+31 (0)20 – 660 60 60

Of bel ons in Tilburg

+31 (0)13 – 462 00 40

Bakwagens en trekkers met autolaadkranen

Naast mobiele telekranen, mobiele torenkranen en minikranen, verhuren wij ook bakwagens en trekkers met autolaadkranen. Deze autolaadkranen hebben een grote capaciteit en zijn zeer wendbaar. Onze deskundige chauffeurs weten de wendbaarheid van deze kranen bovendien volledig te benutten. We noemen hen bij ons intern ook wel onze ‘autolaadkraan-kunstenaars’ of ‘de mannen van de afdeling kruip-door-sluip-door’. Deze voertuigen lenen zich ideaal voor het combineren van transport en hijswerkzaamheden en het bereiken van lastige plekken. Meer weten? Bel ons voor meer informatie!

Direct kranen bestellen

Bestel direct online

Bel ons in Diemen

+31 (0)20 – 660 60 60

Of bel ons in Tilburg

+31 (0)13 – 462 00 40