Nieuwe vrachtwagen voor Saan Verhuizingen

Investering in wagenpark

Gisteren heeft Truckland een nieuwe DAF CF300FA vrachtwagen bij ons afgeleverd. Een mooie investering als uitbreiding van ons wagenpark. Het is het meest recente model met MX11 motor en TraXon versnellingsbak Een prachtige nieuwe verhuiswagen met een zit/slaapcabine zodat deze DAF CF300FA ook internationale verhuizingen kan uitvoeren.

Verhuiswagen in Saan-huisstijl

Bij Estepe Truck Products uit Heesch zijn de bedden omgebouwd zodat er 5 personen veilig mee kunnen rijden, reizen en slapen in de cabine. Bij Burgers Carrosserie in Aalsmeer is het chassis voorzien van een 2000kg Dhollandia laadklep, RVS kist en een gegalvaniseerd wisselframe voor 25 fts verhuislaadbak en normale 20 fts containers, vervolgens is de verhuislaadbak in de Saan-kleur gespoten. Als laatste zijn zowel de cabine als de laadbak door Van Essen Van Raay, signing & standbouw, gestickerd in de Saan-huisstijl.

Grondige inspectie

Elke nieuwe vrachtwagen of kraan krijgt van de eigen Technische Dienst van Saan eerst een grondige technische inspectie voordat hij goedgekeurd wordt en de weg op kan. Daar hebben ze in de garage nog even goed hun best voor moeten doen want de nieuwe verhuiswagen is pas gisteren afgeleverd en vandaag al de weg op en ingezet bij de eerste verhuizing.

Terug naar nieuwsoverzicht