Interne machineverhuizing bij De Telegraaf bijna afgerond

In juni startte er bij De Telegraaf in Amsterdam de opdracht voor de interne machineverhuizing van een 42 tons drukpers. Deze week wordt de verhuizing afgerond door onze Industrieel Verhuizers en wordt de machine in opdracht van Manroland Goss Websystems GmbH op zijn nieuwe plek gezet.

 

Productielocatie opnieuw indelen

De Telegraaf, onderdeel van TMG (Telegraaf Media Groep B.V.) optimaliseert haar productieproces in Amsterdam. Daarvoor wordt de productielocatie heringedeeld. Saan kreeg van Manroland Goss, de leverancier van de drukwerksystemen van De Telegraaf, de opdracht voor de interne verhuizing van een aantal drukpersen. De Industrieel Verhuizers van Saan die deze interne machineverhuizing verzorgen, waren op bekend terrein: in 2014 plaatsten zij al een nieuwe drukpers op de productielocatie van kranten en tijdschriften in Amsterdam. Ook 15 jaar geleden voerde Saan al werkzaamheden uit bij De Telegraaf.

Interne machineverhuizing

Deze keer werd een drukpers van in totaal 42 ton uitgehaald en tijdelijk elders op het Telegraaf terrein opgeslagen. In de nieuwe hal, waar deze pers tijdens deze interne machineverhuizing zijn nieuwe onderkomen krijgt, is vervolgens een machine verplaatst om ruimte te creëren. Twee andere, oudere drukpersen van ieder 27 ton werden door de machineploeg van Saan uitgehaald en deze werden afgevoerd. Deze week wordt de 42 ton wegende machine op zijn nieuwe plek geplaatst. De opdracht wordt uitgevoerd door een ploeg van vier Industrieel verhuizers. Als hulpmateriaal gebruiken zij het 180 tons hydraulische hijsportaal en wordt gebruik gemaakt van slee- en vijzeltechnieken. Een mooie opdracht van Manroland Goss!

Saan verhuist door heel Europa

Saan Industriële Verhuizingen verzorgt dagelijks machineverplaatsingen door heel Europa. Van het verhuizen van enkele exemplaren tot complete productielijnen, zowel nieuwe als bestaande machines. Van kleine gevoelige apparatuur tot grote en zware machines: elke klus wordt met evenveel zorg voorbereid, begeleid en uitgevoerd. We hebben ervaring in allerlei industrieën. Onze klanten zijn bijvoorbeeld gerenommeerde bedrijven in de installatietechniek, foodsector, de medische industrie en de maakindustrie. Maar ook voor machineleveranciers verzorgen we het transport en de plaatsing van bijvoorbeeld MRI-scanners en grafische machines. Verder verzorgt Saan ook specifieke verhuizingen, zoals gevoelige apparatuur, kunstwerken of andere kostbare en kwetsbare zaken. Heeft u een logistieke uitdaging, zoals een bedrijfsverhuizing, verplaatsing van een machinelijn, een interne machineverhuizing of de verplaatsing van andere kostbaarheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Terug naar nieuwsoverzicht