Hernieuwde samenwerking Carré en Saan

Koninklijke Saan en Koninklijk Theater Carré zijn een partnership aangegaan voor een periode van vijf jaar. Afgelopen dinsdag trapten de partijen feestelijk de hernieuwde samenwerking af in het theater, gevolgd door een rondleiding. Daarna werd de aandeelhoudersvergadering van Saan gehouden in een van de vergaderzalen die het theater rijk is.

Partnership

Koninklijke Saan en Koninklijk Theater Carré vinden elkaar op een aantal vlakken en herkennen zich in waarden als kwaliteit, traditie en innovatie. Aandacht voor en van mensen staat voor beide organisaties centraal. Het meerjarige partnership tussen de partijen bestaat vanuit Koninklijke Saan uit een sponsorbijdrage en het ter beschikking stellen van transportmaterieel en hijskranen voor projecten, zoals de renovatie van het dak, en de bedrijfsvoering van het theater. Daarnaast biedt Saan het theater opslagfaciliteiten voor theatermeubilair en materialen. Vanuit Carré worden er mooie theateravonden voor relaties en medewerkers van Saan verzorgd. Ook kan Saan gebruik maken van de ontvangst- en vergaderfaciliteiten van het theater.

Carré blij met hernieuwing

Hans Petter, manager techniek Koninklijk Theater Carré: “In 1987 hebben we al voor het eerst op eenzelfde manier succesvol samengewerkt met Saan. Dit was toen voor de musicalproductie Cats. We zijn heel blij met de hernieuwing en kijken uit naar een mooie samenwerking! Het is fantastisch dat Saan, die ons zowel vanuit de familie als het bedrijf al zo lang een warm hart toedraagt, ons weer gaat helpen. Voor het theater is dit een belangrijke en waardevolle inbreng om ons theater verder te kunnen ontwikkelen.”

Over Koninklijk Theater Carré

Koninklijk Theater Carré dankt zijn faam aan de programmering van nationale, internationale en veelal exclusieve theaterproducties van wereldniveau. Alle denkbare theatergenres, van circus tot cabaret en van popconcert tot opera, bieden zijn bezoekers ieder jaar opnieuw een ruime keuze. Al 130 jaar lang vinden jaarlijks 400.000 bezoekers hun weg naar het beroemdste en mooiste theater van Nederland in hartje Amsterdam.

Terug naar nieuwsoverzicht