Giraffe MK140 wordt 1 jaar en trakteert!

Hallo! Misschien kunt u zich mijn ‘geboorte’ in Artis nog wel herinneren. Op 13 juli 2017 ben ik, de Giraffe Liebherr MK140 torenkraan van Saan, onthuld in Artis. Nu ben ik dus bijna 1 jaar oud. Daarom mag ik van Saan trakteren!

Huur mij in de zomer, en ik trakteer op taart!

Bestel mij voor 13 juli 2018, voor een opdracht in de zomerperiode, dan ontvangt u op mijn verjaardag een heerlijke Giraffe taart! Mijn verlanglijstje:

  • De opdracht moet uitgevoerd worden in de maanden juli of augustus 2018.
  • Ik sta graag op uitdagende locaties bij mooie projecten.
  • Vooral werkzaamheden op hoogte in topmodus vind ik leuk! (maar als katkraan heb ik het ook prima naar mijn zin).

Extra traktatie: ARTIS-kaarten met giraffe ontmoeting

Op mijn verjaardag zelf mag ik nog eens extra trakteren. Op 13 juli trekt mijn vaste begeleider Sebas uit alle bestellers één winnaar. Deze winnaar krijgt dan
4 toegangskaarten voor ARTIS met een afspraak met een van de giraffen-verzorgers. Ook ontvangt u een voucher voor een drankje met wat lekkers. Extra leuk is dat u mijn familieleden, de netgiraffen van ARTIS, zelf mag voeren. Het is echt een buitenkansje om de hen van zo dichtbij te kunnen ontmoeten!

Een jaar vol leuke belevenissen!

Mijn begeleider Sebas en ik hebben afgelopen jaar al een hoop beleefd samen. Ik heb veel van hem geleerd en we zijn lekker op elkaar ingespeeld geraakt. Waar we komen, trekken we altijd veel bekijks! Dat is natuurlijk niet alleen vanwege mijn ‘looks’ maar ook omdat ik al zo groot ben: ik kan zelfs tot een hoogte van 95 meter komen! In mijn eerste levensjaar ben ik zelfs al gefilmd. En Sebas en ik zijn ook al heel vaak op de foto geweest. Hierboven ziet u wat leuke foto’s van onze belevenissen, en als u dat leuk vindt, kunt u ook hieronder nog mijn filmpje bekijken. Dan ziet u meteen welke mogelijkheden ik u te bieden heb!

Deze zomeractie geldt voor onze Giraffe MK140 Liebherr torenkraan. Natuurlijk kunt u ook voor andere kranen bij ons terecht. Torenkranen, telekranen, autolaadkranen, minikranen: kijk op de pagina Onze kranen voor meer informatie!

Terug naar nieuwsoverzicht