Gereedschapswagen DAF LF210 voor industriële verhuizingen

Hij rolde afgelopen week de werkplaats uit, de nieuwe gereedschapswagen. Deze wagen, een DAF LF210 met gesloten opbouw en laadklep wordt ingezet als rijdende werkplaats voor Saan Industriële Verhuizingen.

Bij het verplaatsen van machines en het verhuizen van complete productielijnen komt vaak veel gereedschap en hulpmateriaal te pas. Hijsmiddelen, vijzels, luchtkussens, takels en vaak ook (elektrische) handgereedschappen. Om ervoor te zorgen dat onze machinetransporteurs van Industriële Verhuizingen de juiste spullen bij zich hebben voor de machineverhuizingen, heeft Saan aantal kleinere vrachtwagens ingericht als gereedschapswagen. Een efficiënte oplossing.

De DAF LF210 is voorzien van een Hertoghs Carrosserie volgens de laatste eisen en de wensen van de gebruikers. Vervolgens is de wagen bij de Technische Dienst van Saan van Saan signing voorzien en door de gebruikers zelf ingericht met alle materialen. Vanaf deze week wordt de gereedschapswagen ingezet bij onze machineverplaatsingen in o.a. de foodsector, de medische industrie en de maakindustrie.

Terug naar nieuwsoverzicht