Eerste opdracht AT6 Torenkraan

Vorige week is een nieuwe torenkraan toegevoegd aan de Saan-vloot: de Spierings SK 1265-AT6. Deze 6-assige kraan met zijn gieklengte van maar liefst 60 meter en een hijshoogte van 35 meter is een krachtpatser die op krappe locaties prima inzetbaar is. Vorige week voerde hij zijn eerste opdracht uit. Voor Bouwbedrijf De Nijs werden diverse hijswerkzaamheden uitgevoerd op de Javakade op het Java-eiland in Amsterdam voor het nieuwbouwproject van Hotel Jakarta.

Saan investeert in kranen

Saan Kraanverhuur investeert volop in nieuwe mobiele kranen, zowel torenkranen als telekranen. Zo stroomden er in 2017 en 2018 al verschillende Liebherr MK88’s en een Liebherr MK140 in, en werden er door Tadano Faun twee nieuwe telekranen geleverd: een 70 tonner en een 130 tonner. De AT6 is de nieuwste aanwinst in het moderne Saan voertuigenpark, van dit type verwachten we in september nog een exemplaar. Daarmee komt dan het totale torenkraan assortiment op 20.

Volledig klimaatneutraal hotel

Hotel Jakarta wordt een uniek, volledig klimaatneutraal viersterren-hotel in Amsterdam. In het gebouw wordt een combinatie gemaakt van hout met slanke stalen en aluminium profielen voor de gevels, die het een duurzaam-industrieel karakter geven. Daarnaast komt er veel glas: veel transparantie, licht en uitzicht. Gedurende het bouwproject, dat Bouwbedrijf De Nijs uitvoert in opdracht van West Cord Hotels, assisteerde Saan regelmatig met diverse torenkranen bij verschillende werkzaamheden van de aannemer zelf en de betrokken onderaannemers, waaronder het hijsen van de betreffende profielen en het glas.

Voor elke klus een hijsoplossing

Saan Kraanverhuur levert een uitgebreid scala aan kranen: voor elke klus heeft Saan de juiste hijsoplossing. Niet alleen verhuren we mobiele telekranen en torenkranen. Wij verhuren ook minikranen en bakwagens en trekkers met autolaadkranen. Het  kranenpark is zeer modern en de eigen technische dienst houdt alle kranen in topconditie. Klik hier voor meer informatie over ons hijskranen-assortiment.

Terug naar nieuwsoverzicht