City Boy torenkraan – perfect voor de drukke stadsjungle

Met trots presenteren wij u onze nieuwste aanwinst: de SK487-AT3 City Boy. De eerste hybride torenkraan ter wereld die volledig elektrisch kan draaien én rijden. Deze gloednieuwe torenkraan is perfect voor in de stadsjungle: compact, schoon en super stil, maar wel met een groot bereik en capaciteit. De ontwikkeling van deze hijskraan is een doorbraak in de wereld van verticaal transport en wij zijn trots dat Saan een van de eerst geproduceerde City Boy torenkranen aan de vloot toe heeft kunnen voegen!

Revolutionaire hybride torenkraan

Spierings Mobile Cranes is van oudsher een vernieuwend bedrijf. In de jaren ’80 ontwikkelde Spierings de eerste torenkraan op wielen. Een baanbrekende stap in het verticaal transport. Een paar jaar geleden droomde Spierings ervan de eerste elektrische mobiele torenkraan te ontwikkelen. Die droom hebben zij waargemaakt met de ontwikkeling van de City Boy SK487-AT3. In deze revolutionaire mobiele torenkraan zijn de nieuwste technische snufjes verwerkt, die de komende jaren zeker nog verder doorontwikkeld worden. Saan is een van de eerste kraanverhuurbedrijven in Nederland die de City Boy aan haar vloot heeft toegevoegd.

City Boy: schoner en stiller

City Boy heeft 40 meter reikwijdte en een hijscapaciteit van maximaal 7 ton. Bovendien is hij zeer compact en wendbaar en heeft hij relatief weinig ruimte nodig. En natuurlijk rijdt en hijst hij schoon en stil en helpen we zo de uitstoot van CO2 en stikstof en geluidsoverlast te verminderen. Een ideale kraan dus voor werkzaamheden in de volle en drukke stadsjungle!

Meer informatie over deze kraan vindt u in onze brochure: download hem hier.

Nog meer duurzame oplossingen

De City Boy is één van de duurzame oplossingen die Saan biedt om u te helpen bij het behalen van uw CO2- en stikstof reductiedoelstellingen. Naast deze hybride torenkraan hebben wij nog meer schoner materieel in ons assortiment: MK88 en MK140 torenkranen die op bouwstroom kunnen draaien en elektrische minikranen, heftrucks en ander hulpmaterieel. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in Bouwlogistiek: door de logistiek op en om bouwprojecten goed te organiseren, reduceert u stikstof, CO2, overlast voor de omgeving én kosten.

Meer weten over onze duurzame oplossingen? U leest er meer over in onze nieuwsbrief van juli 2020: download de nieuwsbrief hier.

Foto’s: Bart Bruggeling en Saan

Terug naar nieuwsoverzicht