Gewoon goed geregeld

Verhuizingen

Hoe goed voorbereid ook, de verhuizing van een afdeling, bedrijf of instelling is meestal een stressvolle gebeurtenis. Terwijl de normale werkzaamheden van u en uw collega’s doorgaan, moet de overgang naar een nieuwe locatie ‘nog even’ geregeld worden. Ondertussen wilt u voorkomen dat de organisatie stil komt te liggen of uw medewerkers, klanten of cliënten hinder ondervinden van de verhuizing. En hoe zit het met de veiligheid?

Bij Saan is uw verhuizing gewoon goed geregeld. Van een interne verhuizing van werkplekken tot een complete projectverhuizing; wij werken veilig, efficiënt en snel. We maken ons geen zorgen over logistieke uitdagingen en naderende deadlines, zodat u dat ook niet hoeft te doen. Vertrouw op 120 jaar vakmanschap wanneer u uw verhuizing door ons laat uitvoeren. Van voorbereiding tot uitvoering en nazorg, wij ontzorgen u volledig.

Icoontje voor de pagina Verhuizingen

Aanvullende verhuisservices

Naast de verhuizing bieden we aanvullende verhuisservices. Denk aan het in- en uitpakken van spullen, demonteren en monteren van meubilair en regelen van vergunningen en ontheffingen. Indien gewenst, bewaren we uw goederen tijdelijk op onze veilige opslaglocaties. Voor na de verhuizing verzorgen we graag de eindschoonmaak. Ook bieden we u onze handyman service aan, met vakkundige klusjesmannen die de puntjes voor u op de i zetten.

Projectbegeleiding

Onze ervaren medewerkers zijn gewend om zeer complexe projecten te begeleiden, van voorbereiding tot uitvoering. Voor deze werkzaamheden kunnen wij projectleiders en projectuitvoerders leveren. U heeft voor uw project één betrouwbaar aanspreekpunt.

Turnkey projectaanpak

Bij Saan zetten we ons elke dag in voor verhuizingen van kantoren, magazijnen, archieven, musea, ziekenhuizen en andere omvangrijke projecten. Hierbij hanteren we een turnkey projectaanpak en ontzorgen we u zoveel mogelijk. U draagt de volledige verhuisklus aan ons over en wij regelen alles tot op het moment dat iedereen weer aan het werk is.

ICT-Verhuizing

Een belangrijk aandachtspunt bij een verhuizing is de ict-omgeving, een omgeving die niet stil mag komen te liggen. Op de ochtend na de verhuizing moeten uw medewerkers natuurlijk weer gewoon kunnen opstarten, opdrachten invoeren, agenda’s raadplegen, e-mailen en bellen. Ook de computerapparatuur en telefoons pakken wij daarom netjes voor u in en sluiten we op de nieuwe locatie weer aan. Daarnaast verhuizen wij ook servers, complete serverruimtes en telefooncentrales. Zo bent u na de verhuizing direct weer operationeel.

Opslag

Voor de tijdelijke opslag van meubilair, machines of andere objecten hebben wij beveiligde opslaglocaties. Op deze locaties in Diemen, Tilburg en Utrecht, vindt u zowel binnen als buiten opslagruimte. Uw goederen staan veilig opgeslagen tot we ze naar hun nieuwe locatie brengen. De opslag bieden we u tegen een scherp tarief aan.

In- en uitpakken

Wij verzorgen graag ook het in- en uitpakken van uw archieven, bureaus en kasten. Voor de verhuizing pakken we alles netjes in en coderen we de inhoud zorgvuldig. Op de nieuwe locatie pakken wij de spullen weer uit en krijgt alles zijn vertrouwde plek. Wilt u toch liever zelf inpakken? Dan leveren wij inpakmateriaal, dozen, meterbakken, karretjes en stickers. Indien gewenst geven we een duidelijke inpakinstructie aan uw medewerkers.

Verhuismaterialen

Om de verhuizing op rolletjes te laten verlopen, levert Saan handige verhuismaterialen. Een ladderlift of een vrachtwagen met een hoge laadklep wanneer er geen lift aanwezig is bijvoorbeeld. Rolcontainers en hondjes met meterbakken voor het verhuizen van de inhoud van kasten. Containers of ‘smartcars’ met een open interieur voor wanneer uw archief, magazijn, bibliotheek of administratie bereikbaar moet blijven tijdens de verhuizing. Stevige dozen voor persoonlijke spullen, inhoud van ladekastjes en dergelijke. En voor de verhuizing van uw ICT-apparatuur hebben wij handige computerkarren. En natuurlijk leveren we inpakpapier. En etiketten om alles duidelijk te coderen. Pakt u zelf in en uit? Dan leveren we de verhuismaterialen uiteraard ruim op tijd, en na de verhuizing wordt alles weer opgehaald.

Demontage en montage

Moeten er bureaus, kasten, vergadertafels of andere meubelstukken gedemonteerd worden voor de verhuizing? Ook dit verzorgen onze verhuizers met veel plezier. Zij nemen zelf gereedschapskoffers mee, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Op de nieuwe bestemming monteren de verhuizers alle meubels weer op de juiste wijze. De dag na de verhuizing gaat iedereen weer gewoon aan de slag!

Eindschoonmaak

Verhuizen geeft stof en rommel, ook al werken onze verhuizers netjes en ruimen zij tussendoor en na de verhuizing alles op. Vaak kiezen bedrijven ervoor om zelf de eindschoonmaak te regelen, maar u kunt dit ook aan Saan uitbesteden. We zorgen er dan voor dat alles weer piekfijn in orde is, voordat u en uw medewerkers op de nieuwe werkplekken aan het werk gaan.

Vergunningen en ontheffingen

Saan regelt alle vergunningen en ontheffingen die nodig zijn voor uw verhuizing. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk aan contacten opgebouwd bij gemeenten en provincies. Zo houden we de lijnen kort, wat de aanvang van de werkzaamheden bespoedigt.

Projectbegeleiding
Turnkey projectaanpak
ICT-Verhuizing
Opslag
In- en uitpakken
Verhuismaterialen
Demontage en montage
Eindschoonmaak
Vergunningen en ontheffingen

Neem contact met mij op!

ManVrouw
Wilt u meteen doorpakken, bel of mail dan:

Verhuizingen