Gewoon goed geregeld

Direct kranen bestellen

Bestel online via e-mail

Bel ons in Diemen

+31 (0)20 – 660 60 60

Of bel ons in Tilburg

+31 (0)13 – 462 00 40

Kraanverhuur

Uw hijsklus moet veilig en efficiënt gebeuren, dat staat voorop. Of het nu gaat om het hijsen van steigermateriaal, transporteren van kostbare machines of plaatsen van een enorme staalconstructie. Misschien wilt u iets verplaatsen naar een lastig bereikbare plek? Of nadert de deadline sneller dan u lief is? Met een beetje passen en meten, vinden wij bij Saan Kraanverhuur voor elke logistieke uitdaging de beste oplossing.

Bij Saan Kraanverhuur is alles gewoon goed geregeld. Van advies over de kraaninzet tot de uitvoering van het werk en het regelen van vergunningen en ontheffingen. Wij zorgen ervoor dat de juiste kraan op tijd op de locatie is, uw project geen vertraging oploopt en alle kosten van tevoren duidelijk zijn. Vertrouw op ruim 120 jaar vakmanschap wanneer u een hijskraan huurt en laat uw hijsklus met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers over.

Icoontje voor de pagina Kraanverhuur

Onze kranen

Voor elke hijsopdracht huurt u bij ons de meest geschikte hijskraan. Denk aan mobiele telekranen en torenkranen, bakwagens en trekkers met autolaadkranen en minikranen. De bemanning bestaat uit goed opgeleide en zeer ervaren kraanmachinisten, die erg zorgvuldig zijn in hun werk. Bekijk onze certificeringen. Een aantal van onze kranen draait ook op bouwstroom, waarmee we bijdragen aan de beperking van CO₂-uitstoot. Heeft u bij de kraan hulpmaterialen nodig, zoals kabels, pallethaken, blokkenklemmen of draglineschotten? Dan huurt u deze er gewoon bij.

Bekijk onze kranen

Projectbegeleiding

Onze ervaren medewerkers zijn gewend om zeer complexe projecten te begeleiden, van voorbereiding tot uitvoering. Geen hijsklus is ons te gek, bij Saan houden we van aanpakken. Waar nodig, leveren we vakkundige projectuitvoerders en riggers die ervoor zorgen dat alle werkzaamheden veilig en efficiënt voor u worden uitgevoerd.

Engineering

Wij hebben eigen engineers in huis, zodat we bij complexe hijsopdrachten efficiënt kunnen schakelen om situatietekeningen te maken en hijsplannen te verzorgen. Zo bedenken en vervaardigen we ook speciale hijsoplossingen en regelen we snel en eenvoudig extra hulpmaterialen.

Hijs- en veiligheidsplannen

Wanneer uw hijswerkzaamheden daarom vragen, maken we een duidelijk en overzichtelijk hijsplan. Indien gewenst, stellen we ook een compleet veiligheidsplan op. Zo’n plan bestaat in ieder geval uit een omschrijving van het hijswerk, risico-inventarisatie en overzicht van de maatregelen die Saan neemt om de risico’s te beheersen.

Hulpmateriaal

Wij leveren alle hulpmaterialen die nodig zijn bij hijswerkzaamheden. Zo huurt u bij ons ook kubels, werkbakken, blokkenklemmen, draglineschotten en rijplaten.

Vergunningen en ontheffingen

Saan regelt landelijk en internationaal alle vergunningen en ontheffingen die nodig zijn. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk aan contacten opgebouwd bij gemeenten en provincies. Zo kunnen we de lijnen kort houden en vaak de aanvang van de werkzaamheden bespoedigen.

Projectbegeleiding
Engineering
Hijs- en veiligheidsplannen
Hulpmateriaal
Vergunningen en ontheffingen

Neem contact met mij op!

ManVrouw
Wilt u meteen doorpakken, bel of mail dan:

Kraanverhuur