Gewoon goed geregeld

Autolaadkranen

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het combineren van transport, hijsen, laden en lossen van goederen? Onze autolaadkranen zijn de perfecte keuze voor elke opdracht waarbij een combinatie van deze disciplines wordt gevraagd. Zij zijn bijzonder geschikt voor logistieke klussen die mobiliteit, precisie én kracht vereisen. Denk bijvoorbeeld aan bouwlogistieke werkzaamheden of transport en hijsen van machines voor de industrie.

Of voor het verplaatsen van kunstwerken. Met een autolaadkraan kom je snel en gemakkelijk op plekken waar normale tele- en torenkranen niet kunnen of mogen komen. Zelfs als het werk inpandig moet worden uitgevoerd. Autolaadkranen zijn flexibele alleskunners! Vertrouw op ruim 125 jaar vakmanschap wanneer u een autolaadkraan huurt en laat uw transport met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers over.

Icoontje voor de pagina Autolaadkranen

Ons assortiment autolaadkranen

Wij bieden een breed scala aan autolaadkranen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Ons assortiment autolaadkranen bestaat uit bakwagens of trekkers met autolaadkraan tot en met een capaciteit van maar liefst 165 t/m. Het assortiment en hun capaciteiten zijn te vinden op de pagina Onze Kranen.

De trekkers en bakwagens met autolaadkranen kunnen worden uitgebreid met een aanhangwagen om de transportcapaciteit en flexibiliteit te vergroten. Ze zijn dus niet alleen geschikt voor het laden en lossen van materialen naast de auto maar ook voor:

  • Het laden en lossen van zware materialen op bouwplaatsen, ook op moeilijk bereikbare plekken
  • Het verplaatsen van containers en bouwketen
  • Het verplaatsen van lading op logistieke hubs
  • Het hijsen van machines en machineonderdelen in productielocaties
  • Het transporteren en hijsen van MRI’s voor ziekenhuizen
  • Ophalen, vervoeren en plaatsen van kunstwerken naar (tijdelijke) tentoonstellingslocaties

 

Vrijwel alle autolaadkranen zijn voorzien van Schipholtransponders en de meeste voertuigen zijn ADR-gecertificeerd. Onze autolaadkranen worden bemand door goed opgeleide, ervaren machinisten. Ze zijn in het bezit van een Schipholpas en ADR-gecertificeerd. Onze collega’s zijn oplossingsgericht, altijd zorgvuldig in hun werk en zorgen ervoor dat uw klus veilig en goed wordt uitgevoerd!

Referenties Autolaadkranen

Saan Industriële Verhuizingen heeft in de Food sector  machineverplaatsingen en/of complete bedrijfsverhuizingen mogen uitvoeren voor vele mooie en gerenommeerde bedrijven, zoals:

– Duyvis Wiener
– Johma
– Euroma
– Martinez Chocolade

Advies

Heeft u hulp nodig om te bepalen welke autolaadkraan u het beste in kunt zetten? Wilt u weten welke aanhangwagens er beschikbaar zijn voor de verschillende soorten transporten? Of bent u benieuwd welke vergunningen en ontheffingen er geregeld moeten worden? Onze ervaren collega’s helpen u graag verder. Bel 020-6606058 of mail uw aanvraag naar iv@saan.nl en u ontvangt zo snel mogelijk een advies op maat.

Deskundige bemanning

Onze autolaadkraanchauffeurs noemen we intern ook wel onze autolaadkraankunstenaars. Ze kennen hun voertuig door en door en weten precies wat wel en niet mogelijk is. Zij zijn allemaal in het bezit van een TCVT-certificaat, maar beschikken vooral over ervaring met de meest uiteenlopende horizontale en verticale transporten. Of ze nu hun lading op een bouwterrein naast de wagen moeten lossen, boven op een dak moeten plaatsen of ergens op een lastig bereikbare, inpandige plek moeten zetten: zij weten er wel raad mee!

 

Hijs- en veiligheidsplannen

Wij hebben eigen engineers in huis, zodat we bij complexe transportklussen direct kunnen schakelen om situatietekeningen te maken en hijsplannen te verzorgen.

Wanneer uw opdracht daarom vraagt, maken we een duidelijk en overzichtelijk hijsplan. Indien gewenst, stellen we ook een compleet veiligheidsplan op. Zo’n plan bestaat in ieder geval uit een omschrijving van het hijswerk, risico-inventarisatie en overzicht van de maatregelen die Saan neemt om de risico’s te beheersen.

Opslag

Voor de tijdelijke opslag van uw bouwmaterialen, machines, kunstobjecten of andere goederen hebben wij beveiligde opslaglocaties. Op deze locaties in Diemen, Tilburg en Utrecht, vindt u zowel binnen als buiten opslagruimte. Uw goederen staan hier veilig opgeslagen tot we ze – just in time – naar hun nieuwe locatie brengen. De opslag bieden we u tegen een scherp tarief aan.

Vergunningen en ontheffingen

Is er voor uw transport een vergunning of ontheffing nodig? Ook dat regelen we graag voor u. Onze afdeling Vergunningen heeft een groot netwerk aan contacten opgebouwd bij gemeenten en provincies en weet de weg als het gaat om de regels en voorschriften. Dat maakt dat de aanvraag snel op de juiste manier wordt ingediend en dat scheelt tijd bij de aanvraagtrajecten.

Referenties Autolaadkranen
Advies
Deskundige bemanning
Hijs- en veiligheidsplannen
Opslag
Vergunningen en ontheffingen

Neem contact met mij op!

Wilt u meteen doorpakken, bel of mail dan:

Autolaadkranen

  • Diemen
  • telefoon: +31 (0)20 - 660 60 58
  • e-mail: iv@saan.nl
  • Tilburg
  • telefoon: +31 (0)13 - 462 00 00
  • e-mail: iv@saan.nl